Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Agriterra op zoek naar gastgezinnen voor 15 en 16 mei

Naast vergaderen over telen ook een échte blik achter de schermen

Agriterra organiseert dit jaar de Algemene Vergadering van Agricord, de wereldwijde alliantie van ‘agri-agencies’. In het kader van deze vergadering komen zo’n honderd vertegenwoordigers van boerenorganisaties, agrarische jongeren, ‘agri-agencies’ en multilaterale instellingen van over de hele wereld naar Rotterdam.
 
Bedrijfsbezoeken staan meestal ook op het programma, maar in de praktijk komt het dan vaak niet verder dan met een grote groep staan luisteren naar iemand die in de verte wat staat te vertellen. Agriterra wil dat anders doen en wel in de vorm van een nacht logeren bij een boer of tuinder.

Agriterra is daarom nu op zoek naar gastgezinnen om deze vertegenwoordigers in tweetallen te huisvesten. Het gaat om de nacht van 15 op 16 mei en Agriterra is op zoek naar agrarische bedrijven in een straal van zo’n 50 km rond Rotterdam. Naast een vergoeding van 80 euro per persoon wordt het huisvesten van een aantal personen als een erg mooie ervaring gezien. Voor meer informatie en/of aanmelden: Alice Bender, bender@agriterra.org. 

Publicatiedatum: