Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Orchideeëndokter present tijdens Kom in de Kas bij Fransen Orchideeën

Kwekerij Fransen Orchideeën opent op zaterdag 6 en zondag 7 april voor het eerst zijn deuren tijdens Kom in de Kas. In de kas zal een echte orchideeëndokter aanwezig zijn voor alle vragen over orchideeën.

“Voor ons is het evenement ‘Kom in de Kas’ een perfect middel om het grote publiek kennis te laten maken met deze prachtige sector, maar ook met onze unieke producten”, vertelt Rico Fransen, eigenaar van Kwekerij Fransen Orchideeën. Het belooft een leerzame dag te worden voor jong en oud.

Orchideeëndokter
Bij Kwekerij Fransen Orchideeën is tijdens deze dagen een echte orchideeëndokter aanwezig voor alle vragen van het publiek over het totale assortiment orchideeën: vragen over de groei, bloei en verzorging van alle soorten orchideeën zoals Dendrobium, Paphiopedilum, Phalaenopsis, Miltonia of Cymbidium.

Kwekerij Fransen Orchideeën
Fransen Orchideeën is een volgeautomatiseerde kwekerij uit Maasland. De kwekerij is gespecialiseerd in de Dendrobium Sa-nook, Dendrobium Berry Oda en Paphiopedilum. “Wij willen graag aan iedereen tonen hoe we hier te werk gaan en dat we een unieke soort orchidee kweken", vertelt Rico Fransen. “Het is de ideale gelegenheid om de consument verder te informeren over het merk Sa-nook”.

De Dendrobium Sa-nook komt van origine uit Thailand . Het woord sa-nook betekent in het Thais plezier maken en staat voor vreugde en genieten.

Logico is de verkooporganisatie voor telers van alle soorten orchideeën. Kwekerij Fransen Orchideeën is één van de vijf aangesloten kwekers, die aangesloten zijn bij Logico.

Kom in de Kas vindt plaats op zaterdag 6 april van 10.00–17.00 uur en op zondag. Dit jaar is het alweer de 42e editie van het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw, waarbij er zo’n 24 regio’s mee doen. Kwekerij Fransen Orchideeën is één van de 10 deelnemers in de regio Westland.

 

Voor meer informatie:
Logico
Zijtwende 19
2678 NL De Lier
D: 0174 612 709
F: 0174 612 727
www.logico.nu

Publicatiedatum: