Plantiful.be heeft nieuwe eigenaar

Plantiful.be, de Kempische webshop gespecialiseerd in online vetplanten en cactussen, is op 1 april overgenomen door Bas Goedemé & Guy Hoegaerts. Zij nemen het stuur over van Mathias Vissers & Ellen Boeckx, die het bedrijf twee jaar geleden opgericht hebben.

“Wat twee jaar geleden begon als een experiment is intussen een flink uit de hand gelopen hobby geworden,” zegt Mathias. “Het uitbaten van de webshop was nog moeilijk te combineren met onze hoofdjob.” Zowel Ellen als Mathias zijn actief bij het Herentalse digital agency Intracto. “Bovendien merkten we dat we de groei van de webshop in de weg  stonden door onze beperkte beschikbare tijd elke avond,” vult Ellen aan. “We konden geen betere overnemers vinden dan Guy en Bas, twee rasechte ondernemers”.

Guy heeft ervaring bij bedrijven zoals PrintConcept en Het Poetspaleis, Bas is eigenaar van Macaronshop en is webshop verantwoordelijke bij zijn huidige werkgever Nutri4all.

Het nieuwe team heeft de ambitie om de groei van Plantiful.be verder door te zetten, niet enkel in België maar ook in de buurlanden.

Donderdag maakt Plantiful.be trouwens voor het tweede jaar op rij kans op een SafeShops Award, een prijs die ze afgelopen jaar al een keer konden verzilveren.   

Meer informatie over de SafeShops Awards vindt u hier; voor meer informatie over Plantuful.be, zie de website of neem contact op met Ellen Boeckx of Mathias Vissers (mail, +32 474 50 98 84 (Mathias)).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven