Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bolleninspecteur publiceert jaarverslag 2018

Het wel en wee van de BKD

Elk jaar gaan er vele tienduizenden partijen bloembollen de hele wereld over met een BKD-certificaat. Aan elk certificaat is een heel proces voorafgegaan: de registraties, veldkeuringen, opplantmonsters, laboratoriumtoetsen en certificering. BKD biedt daarmee waarborgen voor de kwaliteit van de producten. Een proces waarbij continu wordt gewerkt aan verbetering en het verhogen van de efficiency.


beeld genomen uit het jaarverslag

In 2018 zijn hierin naar eigen zeggen grote stappen gezet. Er is onder andere een start gemaakt met de vernieuwing van het teeltregistratiesysteem. Ook is het besluit genomen om een nieuw laboratorium te bouwen en inmiddels is de bouw gestart. In 2018 is er ook extra ingezet op communicatie met de klanten. Een onderdeel daarvan is het moderniseren van de huisstijl. Dit jaarverslag is dan ook opgemaakt in deze nieuwe BKD-stijl, die vanaf nu verder doorgevoerd zal worden in alle bedrijfsuitingen.

Klik hier om het volledige jaarverslag van 2018 te lezen.

Publicatiedatum: