Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bekende gezichten … Terug van weg geweest

Tholen - En daar waren ze ineens weer: Ton ten Haaf en Pepijn Looijaard als deelnemer op HortiContact in Gorinchem. Dit zijn bekende namen binnen de tuinbouw. Pepijn: ”Ja, dat was echt leuk om iedereen weer te zien. We kregen veel verbaasde gezichten en leuke reacties. Het voelde goed.”

Een jaar of drie geleden startten ze hun bedrijf in armaturen op. Het bedrijf kreeg de naam Dutch Lighting Innnovations. Aanvankelijk richtten ze zich op de Verenigde Staten en Canada. Het werd een vliegende start voor hen. Het werken met lokale agenten heeft zijn vruchten afgeworpen. Inmiddels betreden ze de dus ook Nederlandse tuinbouw.   

Het huidige assortiment bestaat nu uit HPS-armaturen en lampen en de LED-armaturen en lampen voor de tussenbelichting in de tomatenteelt. De HPS-armaturen worden in  hun productielocatie in Deurne geassembleerd. Dutch Lighting Innovations is een Philips OEM (Original equipment manufacturer (OEM) wordt gebruikt in de context van eindproducten die subsystemen bevatten van andere producenten). Vanaf juni 2019 wordt hun assortiment compleet gemaakt met een top LED-armatuur. De insteek van dit armatuur is een hoge efficiency: meer licht voor minder vermogen.

Toekomst
Pepijn:”De toekomst ligt open. Wij zien veel kansen voor een bedrijf als het onze. We verwachten dat Dutch Lighting Innovations over 10 jaar tot de top 3 van de belichtingsmarkt behoort. Dat moet makkelijk kunnen. We bereiden ons voor op de toekomst en trekken nu accountmanagers aan.”

Voor meer informatie:
Dutch Lighting Innovations
Pepijn Looijaard
+31 (0)492 264309
De Vlonder 217a
5427 DG Boekel
E: info@dutchlightinginnovations.com
https://dutchlightinginnovations.com