Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12 april

Dirk Kuijt opent Bloemencorso

Dirk Kuijt, voormalig voetbal international, verricht op vrijdagavond 12 april de officiële opening van het Bloemencorso van de Bollenstreek. De openingshandeling vindt plaats bij aanvang van het feestelijk verlichte corso in Noordwijkerhout.

Met de aanwezigheid van voetbalheld Dirk Kuijt bij de opening van de 72ste editie van het Bloemencorso van de Bollenstreek wordt het belang van het corso voor de streek nog eens extra onderstreept, zegt corsovoorzitter Willem Heemskerk. “Dat Dirk Kuijt nog niet zo lang geleden van Katwijk naar Noordwijk is verhuisd en daarmee inwoner werd van een corsogemeente hebben we natuurlijk met twee handen aangegrepen om hem te vragen de openingshandeling van ons corso te doen. Zijn positieve antwoord hebben we omarmd, want evenals Dirk Kuijt is ook het Bloemencorso van de Bollenstreek populair bij alle leeftijden in de hele breedte van de maatschappij. We zijn er dan ook bijzonder trots op dat Dirk Kuijt de 72ste corso editie zal openen.”

De officiële opening van het Bloemencorso van de Bollenstreek vindt plaats in Noordwijkerhout. Ter hoogte van de Witte Kerk zal Dirk Kuijt samen met corsovoorzitter Willem Heemskerk vrijdagavond 12 april om  21.45 uur de openingshandeling verrichten. Volgens traditie zal deze weer verrassend zijn. Dit is tevens het startsein dat het prachtig verlichte corso door Noordwijkerhout zal rijden.

Het thema van het 72ste Bloemencorso van de Bollenstreek is Changing World en van 10 tot en met 14 april 2019 is het Corsoweek. Alle bollengemeenten en bloemenstad Haarlem zijn hier met tal van corso activiteiten bij betrokken. Het hoogtepunt is op zaterdag 13 april wanneer het corso van Noordwijk naar Haarlem zal rijden.

Bron: Bloemencorso Bollenstreek

Publicatiedatum: