Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Op dit fundament kunnen we onze automatiseringstoekomst bouwen"

Veredelaar Sion Young Plants heeft haar bestaande QHorti-automatiseringssysteem vervangen door het moderne Agriware. Sion, veredelaar van de Phalaenopsis Orchidee en het ontwikkelen van nieuwe rassen, kweekt jonge planten op locaties in Nederland en Brazilië voor kwekers wereldwijd.

Het QHorti-systeem, een op Dynamics NAV 2009 gebaseerde toepassing, werd sinds 2014 onderhouden door Mprise Agriware. Omdat dit systeem niet meer werd ondersteund en omdat er veel maatwerk in zat, wilde Sion haar automatisering vernieuwen.

Managing director Ewout van den Dool: “Werken met Mprise Agriware betekent voor ons, dat we binnen de bij ons bekende Navision-standaarden blijven opereren. Dat met ons bedrijf vergelijkbare bedrijven er ook klant zijn wekt vertrouwen. Bij Mprise Agriware werken mensen met kennis van zaken. We hebben dan ook goed met hen samengewerkt."

"We mogen bovendien vertrouwen op de doorontwikkeling van het Agriware-pakket. Wat er nu ligt, zien wij als een goede basis.Onze automatisering is nu op orde gebracht met gebruikmaking van een wereldstandaard, die ook binnen de sector veel wordt benut. Op dat fundament kunnen we onze automatiseringstoekomst bouwen.”

Meegroeien
Mprise Agriware bedient de tuinbouw met Agriware. Deze ERP applicatie is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, tegenwoordig Microsoft Dynamics 365 Business Central genoemd. Mprise Agriware focust op veredelaars, vermeerderaars en kwekerijen van jonge (groenten)planten, potplanten, zaden, stekken en weefsels. De standaard tuinbouwapplicatie Agriware, officieel gecertificeerd door Microsoft, wordt jaarlijks enkele malen voorzien van nieuwe functionaliteiten en groeit dus mee met kwekerswensen en sectorontwikkelingen.

Voor meer informatie:


Sion Orchids

Zijtwende 55
2678 LS De Lier
T: +31(0)174 67 10 55
F: +31(0)174 67 10 51
E: info@sion.eu
www.sion.eu


Mprise Agriware
Newtonstraat 2
3902 HP Veenendaal
T: +31 318 508810
agriware@mprise.nl
www.Mprise-agriware.nl

Publicatiedatum: