Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Directiewisseling Groenland en Bloominess & Bouquetnet sponsort Stichting Ruben Spaargaren

Afgelopen maand heeft er een interne directiewisseling plaatsgevonden bij Groenland en Bloominess. Marco van der Vegt is benoemd tot algemeen directeur van Bloominess en heeft zijn functie als financieel directeur van Groenland overgedragen aan Mark Wiersma.

V.l.n.r. Marco van der Vegt (algemeen directeur Bloominess), John Celie (directeur Groenland) en Mark Wiersma (financieel directeur Groenland).

Een tweede nieuwtje vanuit Groenland is dat Bouquetnet zich als sponsor verbonden heeft aan Stichting Ruben Spaargaren Tennis on Wheels. Deze jonge ambitieuze rolstoeltennisser uit Aalsmeer tennist in de top van Nederland en Bouquetnet wil hem ondersteunen om in het rolstoeltennis de wereldtop te bereiken. Op dit moment staat Ruben 16e op de wereldranglijst en om in 2020 mee te doen aan de Paralympische Spelen in Tokio moet hij tijdens de kwalificaties die in juni 2019 starten een 12e plaats veilig stellen.

Peter Janmaat (Bouquetnet) en Ruben Spaargaren (Tennis on Wheels).

Peter Janmaat, Directeur Bouquetnet: “Wij zijn geraakt door de passie en het doorzettingsvermogen van Ruben. Hij is niet met een handicap geboren, het is hem overkomen en hij knokt hard om de top te bereiken. Ruben is al zo ver gekomen in rolstoeltennis en heeft nog veel meer ambitie, dat is echt bewonderenswaardig”.

 

Voor meer informatie:
Groenland bv
www.groenland-bv.nl

Publicatiedatum: