Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bom Group nieuwste partner van World Horti Center

Bom Group sluit zich nieuwste partner van World Horti Center aan bij het participantennetwerk van bedrijven binnen de glastuinbouw. Daarmee wil zij bezoekers van het centrum laten zien wat het bedrijf in huis heeft aan innovaties en in contact komen met toekomstige medewerkers.

John Meijer, commercieel manager bij Bom Group: “Ons bedrijf staat bekend als een innovatieve onderneming binnen de sector en we verbinden ons daarom graag aan het participantennetwerk van World Horti Center. De zichtbaarheid in het centrum biedt een unieke kans om onze laatste innovaties te presenteren, waaronder de All-climate kas die we samen met andere partners ontwikkelden en momenteel aan het bouwen zijn in het onderzoekscentrum van World Horti Center. Deze innovatieve kas wordt met de nieuwste technieken ontwikkeld en daarmee kan het klimaat van waar ook ter wereld nagebootst worden. Daarnaast biedt het centrum ons de kans om met studenten ‘collega’s van de toekomst’ in contact te komen en hen te verleiden voor een carrière binnen de glastuinbouw. Met het realiseren van de All-climate kas geven we studenten de gelegenheid om te ervaren hoe innovatieve technologie bijdraagt aan gezondheid en geluk van mensen, door gezonde en voedzame voeding te produceren voor een sterk groeiende wereldbevolking. We zijn trots op de realisatie van deze innovatieve kas en zien uit naar ontmoetingen met studenten en geïnteresseerde bezoekers vanuit de hele wereld.”


Voor meer informatie:
Bom Group
Kulkweg 60
3135 XE Hoek van Holland
Tel: +31 174 629441
www.bomgroup.nl

Publicatiedatum: