Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Bereid nu uw aanvraag voor de subsidie MEI voor"

Wilt u investeren in innovatieve kas- of energiesystemen die de CO2-uitstoot verminderen? Dan is de subsidie Marktintroductie energie-innovatie (MEI) misschien iets voor u. U kunt uw aanvraag nu alvast voorbereiden en invullen. U kunt aanvragen tot en met 12 april 2019 om 17.00 uur.

Formulier eerder invullen
Wilt u uw aanvraag nu al voorbereiden? U kunt het aanvraagformulier alvast invullen. Uw aanvraag kunt u voor 1 april nog niet naar ons versturen. Zorg ervoor dat u tussen 1 april en 12 april 2019, uiterlijk 17.00 uur opnieuw inlogt in het formulier en uw aanvraag verstuurt.

Budget
U krijgt voor deze subsidie maximaal € 1,5 miljoen per aanvraag. Het minimale subsidiebedrag is € 125.000. Mkb-ondernemers krijgen maximaal 40% subsidie. Grote bedrijven krijgen in sommige gevallen ook 40% voor een duurzaam energieproject, anders is dit 30%. Het budget voor deze openstelling is € 5 miljoen. Wilt u weten waarvoor u subsidie krijgt? Lees dit op onze informatiepagina Marktintroductie energie-innovaties.

Gecombineerde opgave eerst doen
Een van de voorwaarden voor deze subsidie is dat u de Gecombineerde opgave van 2019 heeft gedaan. In de Gecombineerde opgave doet u de emissieaangifte CO2 voor 2018. Zorg ervoor dat u de opgave heeft verstuurd voordat u deze subsidie aanvraagt.

Bron: RVO

Publicatiedatum: