Video : gelikte tulpenproductie bij Triflor

"Wij zijn een familiebedrijf voor tulpen. Naast de bloembollenteelt houden we ons ook bezig met de veredeling en het creëren van nieuwe rassen. Ons primaire doel is om de consument tevreden te stellen met onze tulpen", legt Erik van Dam, directeur van het familiebedrijf Triflor, uit. In een nieuwe `Anlieferer im Rampenlicht´-video stelt Veiling Rhein-Mas deze tulpenkweker uit Oude Niedorp graag aan u voor.

Hogere marktsegment
"In het broeiseizoen worden er rond de 25 miljoen tulpen gebroeid. Wij onderscheiden ons hiermee door goede kwaliteit met exclusieve rassen aan te voeren op Veiling Rhein-Maas. Wij focussen ons op het hogere marktsegment. Daarvoor gebruiken we door onszelf geproduceerde bloembollen", zegt Erik van Dam. Onlangs is Triflor, opgericht in 1965, GlobalGAP gecertificeerd.

Gebruik van digitale verkoopkanalen
De samenwerking met Veiling Rhein-Maas is erg belangrijk voor Erik van Dam en zijn medewerk(st)ers. Naast de veilingklok verkoopt Triflor ook veel producten via klokvoorverkoop. "De digitale verkoop neemt alleen maar toe. We zien dit aan het toenemend gebruik van klokvoorverkoop bij Veiling Rhein-Maas. We zijn ook blij dat we nu aangesloten zijn bij de webshop van Veiling Rhein-Maas, waar al onze exclusieve rassen beschikbaar zijn", voegt Erik van Dam toe.

bron: Veiling Rhein-Maas


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven