Drukke tijden voor coatbedrijven in de tulpenkassen

Tholen - Voor de tulpenkwekers in het noorden van Nederland is het schermseizoen weer aangebroken. We hebben al een paar dagen achter de rug met prachtig weer. Het zonnetje scheen een paar weken geleden uitbundig.  Dat betekenen een drukke weken voor Wessel de Vries van het gelijknamige krijt- en reinigingsbedrijf. Hij brengt onder meer het diffuse verwijderbare schermmiddel Optifuse IR aan van Sudlac.

“Eén van mijn klanten wilde met een nieuw soort, verwijderbaar schermmiddel aan de gang. Ruben Lensing van Sudlac is daar gaan praten. In samenwerking met hem brachten we Optifuse IR aan op het dek. Sudlac plaatste de lichtmeters om het verschil aan te kunnen tonen. Dan wordt het effect heel inzichtelijk voor de teler.  De klant was zeer tevreden en ik dus ook”, vertelt Wessel. Wessel waardeert de service van de mannen van Sudlac: "Samen met Sudlac kan ik zo mijn service hoog houden."

Het bedrijf Wessel de Vries HDR bestaat sinds 1989. Wessel begon met borstelmachines en ging later ook zelf aan de slag met krijtspuiten. Hij gebruikt al enige tijd de producten van Sudlac. Wessel: “De diffuse verwijderbare schermmiddelen hebben in het begin meer rendement. En bovendien zie ik een gelijkmatig spuitbeeld.”

Met drie man personeel, vier dekwassers, en een trekker met een spuitunit waarmee hij om de kassen rijdt, is Wessel een bekend gezicht in de kop van Noord-Holland. Vanuit zijn bedrijf in Oudesluis, net boven Schagen brengt hij de komende maanden, naast het krijt op de tulpenkassen, ook bij andere bloemenkwekers krijt aan.

Voor meer informatie:
Wessel de Vries
E: info@wesseldevries.nl
M: 06 53 27 68 66
http://wesseldevries.nl/ 

Sudlac
Ruben Lensing
E: ruben.lensing@sudlac.com

M: 06 15 25 26 48
www.sudlac.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven