recordaantal exposanten aanwezig

HortiFlora Ethiopia van start met minuut stilte voor slachtoffers vliegramp

De HortiFlora Expo is van start gegaan. Na een minuut stilte voor de slachtoffers van de vliegramp van Ethiopian Airlines, werd de show gisteren ochtend officieel geopend door de president van Ethiopië Sahle-Work Zewde.

De zevende editie van de beurs vindt deze week (woensdag t/m vrijdag) plaats in de Millenium Hall in de hoofdstad Addis Abeba, en heeft een recordaantal exposanten (116).

Organisator Dick van Raamsdonk: "De beurs is druk van start gegaan en er zijn veel managers en eigenaren van zowel handelsbedrijven als teeltbedrijven aanwezig. Ik heb verschillende grote kopers gezien uit Nederland, het Midden-Oosten, Rusland, Duitsland, Australië, het Verenigd Koninkrijk en, verrassend genoeg, ook een aantal inkopers van twee Nederlandse supermarktketens."

Met 116 exposanten is de zevende editie van de HortiFlora niet alleen de grootste, maar volgens Van Raamsdonk ook de mooiste editie tot nu toe. "De bloemen schitteren in de stands en veel leveranciers hebben extra aandacht besteed aan de decoratie van hun presentatie."

Naar eigen zeggen is de aanloop en het verloop van de beurs tot nog toe boven verwachting verlopen. "De sector heeft de afgelopen jaren met verschillende uitdagingen te kampen gehad. Het is daarom extra mooi te kunnen constateren dat de belangstelling groot is."

Hieronder een kijkje op de beursvloer:


(Foto's: Jasper van Dijk, HPP Exhibitions)

Alemayehu Abera van Syngenta Flowers Ethiopia bezocht de beurs en stuurde ons deze foto's.

 

Voor meer informatie:
Hortiflora Expo
www.hortifloraexpo.com
 


Publicatiedatum:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven