Willem Klein, Kleinkoeriers:

"Steeds meer AGF-spoedritjes naar klanten door Europa"

Tholen - Elf jaar terug ging Willem Klein van start met Kleinkoeriers. "Al mijn spaargeld heb ik gebruikt om een nieuwe transporter te kopen die zowel kan koelen als vriezen. Zo ben ik gestart. Het was een moeizaam en zwaar begin, toch kreeg ik een goede band met klanten die inzagen dat eigen vervoer vaak meer kost dan het uitbesteden aan een koerier."

"Ons werk bestond uit het rondbezorgen van misgelopen bestellingen door het hele land heen en bij een drukke dag bij de leverancier waren we complete bestellingen aan het weg rijden in de regio. Veel klanten uit de eerste jaren heb ik nog steeds als klant. Daar ben ik ze dan ook zeer dankbaar voor dat ze me nooit hebben laten vallen", vertelt Willem.

"Na een jaar of 5 kon ik mijn bedrijf uitbreiden met een transporter en later nog een caddie.Ook het vervoer van AGF begint steeds meer voor te komen, dikwijls rijden we met spoed naar een klant in Europa", vertelt de koerier. "We rijden steeds meer op het buitenland en hadden een grotere wagen nodig. Die is er dan ook eindelijk gekomen, helemaal opgebouwd naar onze wens zodat we apart kunnen vriezen en koelen tegelijk."

Hij is trots op de nieuwe MAN-wagen, die in twee compartimenten verdeeld kan worden. "We rijden steeds meer op het buitenland, waarbij we met de verre ritten met twee chauffeurs in één keer naar de plaats van bestemming rijden. We zijn pas tevreden als de klant tevreden is", besluit Willem.

Voor meer informatie:
Willem Klein
Kleinkoeriers
Mob: 06- 24 56 40 20
kleinkoeriers@live.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven