Hyacintenkwekers overhandigen cheque van bijna 35.000 euro aan Nationaal Platform AYA ‘Jong & Kanker’

Snij-hyacintenkwekers en pot-hyacintenkwekers hebben gisteren in stadion Galgenwaard in Utrecht een cheque van bijna 35.000 EURO overhandigd aan het Nationaal Platform AYA ‘Jong & Kanker’. Het bedrag lag bijna 10.000 euro hoger dan vorig jaar. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de extra verkoopactie van de pot Hyacintenkwekers en Ranzijn ‘Tuin & Dier’. In 18 ziekenhuizen werden de snij Hyacinten verkocht en dit resulteerde bij elkaar tot het bedrag van bijna 35.000 euro. Naast de overhandiging van de cheque kregen de kwekers en aanhang een rondleiding in het stadion en een teambuilding sessie van ex top hockeyer Tom van het Hek.

Het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Platform
Het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Platform is een kennis- en zorgnetwerk, opgericht om overleving en kwaliteit van leven van AYA’s te optimaliseren. Het Platform bundelt als netwerk maximaal alle kennis en kunde van 'kanker op de AYA leeftijd'. Dit netwerk waarin zorgprofessionals (professionele deskundigheid), AYA’s (ervaringsdeskundigheid) en patiëntenorganisaties in co-creatie en co-participatie hecht samenwerken.

Voor meer informatie over bovenstaand bericht kunt u contact opnemen met Projectleider Product Specifieke Promotie bij Royal FloraHolland Gerard Gardien.


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven