Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bas van der Elst, Hendic

"De combi Hendic - DL Plastics blijkt een gouden greep"

Tholen - Bij DL Plastics in Sint Annaparochie rijden de vrachtwagens met folie materiaal af en aan. De fabriek van o.a. tanks, silo's, liners en afdekkingen wordt vergroot met 2.000 m2. Als de werkzaamheden in de zomer zijn afgerond, zal de fabriek ruim 6700m² werkvloer en opslag tellen.

Nederlands product
Commercieel directeur Bas van der Elst: “In onze fabriek is een team van 25 mensen dagelijks bezig met het snijden van folieproducten, het in elkaar lassen en inpakken van de producten om ze vervolgens over de hele wereld te versturen. De circa 3.500 DelafleX silovoeringen, de vele DelafleX bassinfolies en, niet te vergeten, onderafdichtingen voor de steeds populairdere hydroponics systemen worden in Friesland gemaakt. De productie is bewust in Nederland, zodat we er bovenop zitten om de kwaliteit te kunnen garanderen.”

Nicolle Peetom, Bas van der Elst en Nol van Dort bij Hendic /  DL Plastics

IJzersterk
Op de tuinbouwbeurzen zijn het bekende gezichten: Bas van der Elst en Nicolle Peetoom zijn vaak op pad om uit naam van Hendic de silo’s te tonen. Eigenlijk vertegenwoordigen zij ook familiebedrijf DL Plastics, voorheen De Lange Plastics, die enkele jaren geleden Hendic overgenomen heeft. Na de overname verdween de naam van Hendic niet. Integendeel ... Hendic had al wereldwijd zijn dealers en daardoor een groot bereik in het buitenland. Het was dus logisch om de verkoop vooral bij Hendic te laten. DL Plastic heeft wel wat klanten, maar zeker de toeleveranciers in de tuinbouwsector verwijzen zij door naar Hendic. Bas: “De combinatie Hendic en DL Plastics heeft ons de afgelopen drie jaar ijzersterk gemaakt. Door die combinatie en de groeiende vraag naar silo’s hebben we een groei doorgemaakt van 100 %”, besluit Bas.

Voor meer informatie:
Hendic
Goirkesstraat 1a
4885 KS Achtmaal
Nederland
T:+31(0)76-5976665
info@hendic.nl
www.hendic.nl

Commercial Director:
Bas van der Elst
+31 (0) 61 070 5739
bas@hendic.nl