Bossbloemen wint 5e Golden Singolo Award

Willem-Jan en Patricia Reuser van Bossbloemen uit Oss zijn op vrijdagmiddag 01 maart verkozen tot de winnaars van de 5e Golden Singolo Award. Tijdens een verrassingsbezoek door Opti-flor kregen zij de award overhandigd uit handen van Marco Hendriks, een van de eigenaren van Opti-flor.

Willem-Jan en Patricia lieten de andere genomineerden Angela Baars van Baars Bloembinders uit IJsselstein en Harrie Wachtenveld van NH Flowers & Collectables uit Amsterdam achter zich.  

Inspiratie bieden
Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. Directeur Marco Hendriks van Opti-flor vindt het belangrijk om bloemisten te inspireren. "Dat doen we onder andere door bloemisten uit te nodigen een bezoek te brengen aan onze Concept Store, ons Creating Center en onze Treasure Room. Met de Golden Singolo Award proberen we bloemisten weer op een andere manier te prikkelen. Wij hopen dat het laten zien van voorbeelden van succesvolle bloemisten hen inspireert en op ideeën brengt voor hun eigen bedrijf."

Voor meer informatie over de Golden Singolo Award: www.goldensingoloaward.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven