Wat staat de bloemenautomatensector in Europa en Azië te wachten?

Kunnen verkoopautomaten een oplossing bieden voor een snellere ontwikkeling van de verkoop van bloemen in de detailhandel? Dat is wel waar de makers van de bloemenautomaat "FStor" vanuit gaan.

De 'verkoopautomatensector' ontwikkelt gestaag en de vraag naar verkoopautomaten groeit. Desondanks is de bloemensector niet zo actief geweest om zich aan de ontwikkeling van deze apparatuur aan te passen. Wat is de reden voor deze aarzelende houding?

De ontwikkelaars van de verkoopautomaat "FStor", van het Russische bedrijf XD, hebben een ​​automaat ontwikkeld die voldoet aan de eisen van bloemisten. Deze automaten zijn voorzien van een innovatief microklimaatsysteem. Het speciaal ontworpen luchtkoelsysteem biedt gunstige omstandigheden om bloemen vers te houden. De bolvormige vitrine zorgt voor een optimale luchtcirculatie waarbij gekoelde lucht op evenwichtige wijze over het hele oppervlak wordt verspreid. Daarom blijven bloemen gedurende een lange tijd vers en mooi in de automaat.

Daar komt bij dat de afmeting van de vitrine niet alleen geschikt is voor boeketten, maar ook voor kleine bloemenmanden en andere gerelateerde geschenken en souvenirs. De lichtgevende bolvormige vitrine moet ervoor zorgen dat klanten er hun aandacht op vestigen en een kijkje komen nemen.

Er is ook een bijzonder systeem ontwikkeld om de automaat op afstand te beheren. Elke FStor-machine wordt geleverd met een multifunctionele cloudservice, die ondernemers de mogelijkheid om  verkoop en logistiek beter te organiseren en taken voor één automaat of de taken van een gezamenlijk netwerk van machines te plannen. Daardoor zijn ook de mogelijkheden geschapen te werken met bijvoorbeeld kortingsbonnen, klantenkaarten en speciale aanbiedingen.

Naar eigen zeggen heeft FStor de bloemenautomatensector voor 80% in Rusland in handen. FStor-automaten zijn inmiddels operationeel in de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Turkije, Litouwen, Bulgarije, Spanje, Panama, Tsjechië en andere Europese en Aziatische landen.

Voor meer informatie:
XD Ltd. Company
Alexander Lebedev
info.fstor@gmail.com 
192019
8 Professor Kachalov St.
Saint-Petersburg, Russian Federation
T: +8 921-964-8682
fstor.ru


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven