Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage HortiContact 2019

468 stands en ruim 14.000 bezoekers: kijk alles hier terug

De zestiende editie van HortiContact is op 19, 20 en 21 februari 2019 bezocht door ruim 14.000 bezoekers. In totaal namen 468 exposanten deel aan de vakbeurs, waaronder tientallen internationale deelnemers.  

Bekijk hier onze fotoreportage.

Parallel aan HortiContact liep de derde editie van de HortiContact Tour, een tweedaagse excursie voor internationale telers langs teeltbedrijven en onderzoeklocaties. De excursie werd afgesloten met presentaties van Wageningen University & Research en een bezoek aan HortiContact. In totaal namen 48 internationale telers deel aan de HortiContact Tour.

Twee nieuwe initiatieven op HortiContact waren dit jaar de themagebieden Fossielvrij Plaza en Soft Fruit Experience met lezingen en pitches in de kennispaviljoens. Naast een innovatieroute was er ook een themaroute ‘HortiPackaging’. “Zowel de nieuwe initiatieven als de aangeboden themaroutes vielen in de smaak bij bezoekers. Dit willen we voor komende edities verder uitwerken”, aldus Schonewille.

48 internationale deelnemers
De derde editie van de HortiContact Tour met 48 internationale deelnemers was wederom een succes, aldus de organisatoren. De tour is een initiatief van beursorganisator Easyfairs, Uniglobe Westland Business Travel en In Greenhouses magazine. Dankzij de steun van sponsoren was deelname aan de tour weer gratis. De deelnemers uit Qatar, Duitsland, Azerbeidzjan, Brazilië, Rusland, Oekraïne, Zweden, Mexico, Engeland, Turkije, Israël, Polen en een delegatie uit Iran bezochten op de eerste dag diverse glastuinbouw- en onderzoeksbedrijven en zagen de innovatieve technieken in Nederland. Op de tweede dag kregen ze lezingen van Wageningen University & Research en bezochten ze HortiContact.

Bekijk hier onze fotoreportage.

Nieuwe beursvloer HortiContact 2020
Tijdens HortiContact 2019 werd de nieuwe beursvloer voor 2020 geïntroduceerd met diverse themagebieden als HortiPackaging, Soft Fruit Experience, Fossielvrij, Cannabis en een Innovatiezone. De reacties zijn positief en de eerste exposanten hebben zich direct tijdens de 2019-editie al ingeschreven op één van de themagebieden. In 2020 viert HortiContact haar zeventiende editie op 18, 19 en 20 februari in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.horticontact.nl.    

 

Publicatiedatum: