Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

“Vision meets RFID” - VistaLink en Aucxis gaan partnerschap aan

VistaLink en Aucxis zijn sterk gespecialiseerde solution providers die industriële processen automatiseren op basis van hun nichetechnologie. Beide bedrijven bieden maatoplossingen (hardware/software) aan in dezelfde marktsegmenten en we zijn ervan overtuigd dat we samen een aanzienlijke meerwaarde kunnen creëren naar onze doelmarkten toe. We bundelen bij dezen graag onze krachten en kennis om onze posities in de markt te versterken vanuit onze complementaire kennis.


    
VistaLink heeft een uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van automatisering en industriële beeldverwerking met behulp van visiontechnologie. Het bedrijf heeft specifieke ervaring inzake machinevisie en komt tegemoet aan de vereisten van gereguleerde industrieën zoals de automotive, farmaceutische en distributie (pooling) industrie.
    
Aucxis is een gevestigde waarde op het vlak van RFID-technologie: als auto-ID en RFID-leverancier en integrator definiëren, ontwikkelen en integreren wij de meest geschikte RFID-oplossing voor uw te automatiseren bedrijfsproces. Wij beschikken over een zeer verregaande praktische kennis, die ons in staat stelt om ons op het vlak van prestaties en efficiëntie te onderscheiden in de markt.
    
Beide partijen zien enkel voordelen in het partnerschap – quotes van de CEO’s:
Stéphane Van hoof – VistaLink: “Deze samenwerking stelt ons in staat om ook RFID-expertise toe te voegen aan bestaande en toekomstige kwaliteitsinspecties en andere automatiseringsprojecten bij onze klanten.”
Geert Vonck - Aucxis: “De samenwerking met VistaLink stelt Aucxis in de mogelijkheid om ons aanbod aan oplossingen uit te breiden met inspectiesystemen op basis van visie, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Meer informatie over VistaLink vindt u hier ; meer informatie over Aucxis is hier.

Publicatiedatum: