Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Logico levert orchideeën in 100% gerecycled kartonnen ECO-dozen

Orchideeënkwekerij Logico zet steeds verder in op verduurzaming. Al een aantal weken vervoert Logico de orchideeën naar verschillende klanten in 100% gerecycled kartonnen ECO-dozen van FSC-gecertificeerd papier.

“Ook wij zijn ons bewust van het plastic-probleem in de wereld", vertelt Arie Stolk, directeur van Logico. "Daarom hebben wij deze ECO-doos ontwikkeld. Wij leveren onze orchideeën aan steeds meer klanten zonder plastic verpakking. Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan een beter milieu."

"De overheid maar ook onze klanten, met name de retailers, hebben zich als doel gesteld om alle plastic disposables in de komende jaren te vervangen. Wij zijn deze uitdaging aangegaan en de eerste stap gezet naar een duurzame oplossing,” aldus Arie.

ECO-doos
Door het gebruik van deze ECO-doos wordt er geen gebruik meer gemaakt van plastic fusten en hoezen. Naast de duurzame eigenschap is de ECO-doos ook vochtbestendig en biedt het maximale bescherming aan de planten.


Voor meer informatie:
Logico
Zijtwende 19
2678 NL De Lier
D: 0174 612 709
F: 0174 612 727
www.logico.nu

Publicatiedatum: