Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Topdrukte bij Enigma Flowers in aanloop Internationale Vrouwendag

Afgelopen week en deze week en is het bij Enigma Flowers Trading BV, naar eigen zeggen de grootste Rusland specialist in bloemen en planten, een topdrukte om alles op tijd in Rusland te krijgen voor de viering van Internationale vrouwendag op 8 maart.

Speciaal voor deze internationale feestdag is er in samenwerking met Royal FloraHolland een aparte locatie ingericht ter grootte van een veilinghal waar duizenden karren, fusten en dozen in nog geen twee weken met militaire precisie worden verwerkt.

In de aanloop tot deze enorme drukke periode maken inkopers  al maandenlang afspraken en reserveringen met de vele kwekers (groepen), die al jarenlang een sterke vaste partner zijn met wie Enigma Flowers Trading BV de jaarlijkse groei bewerkstelligt.

Enigma Flowers Trading BV weet keer op keer tegen de stroom in te groeien en wist zelfs tijdens de afgelopen jaren van recessie te groeien met meer dan 35% per jaar. De Russische markt is een meer gecompliceerde markt en dat vraagt om creativiteit om zo sterk te kunnen groeien.  Eigenwijs en eigenzinnig zijn de succesfactoren bij Enigma Flowers Trading BV op een markt waar nog echt wordt gehandeld. Tevens groeit de kracht van de samenwerkende kantoren van Enigma Flowers Group jaarlijks waardoor de eigen importstromen een steeds belangrijke positie innemen binnen de groep.

 

Enigma Flowers
Middel Broekweg 29
2675 KB Honselersdijk
www.enigmaflowers.com 

Publicatiedatum: