Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

F.N. Kempen met de vrachtwagen op klantbezoek

Van dinsdag 19 februari tot en met vrijdag 22 februari vindt de F.N. Kempen Kick Off weer plaats. F.N. Kempen rijdt vier dagen lang, met een vrachtwagen van Van Zaal Transport, langs haar klanten.

De klanten hoeven dit jaar, net als vorig jaar, niet naar de kwekerij te komen om kennis te maken met het actuele assortiment en noviteiten. Dit jaar is de binnenkant van de F.N. Kempen bakwagen van Van Zaal Transport omgetoverd tot een inspirerende beursstand met onder andere Dianthus, Cordyline, Primula, Euphorbia, Laurus, Convolvulus, Yucca en Camellia. Daarnaast krijgen klanten een sneak peek van het nieuwste concept van F.N. Kempen rondom de tuincactus; Rock Your Garden. Dit alles onder het genot van een vers gezet kopje koffie en een F.N. Kempen cupcake.

De Kick Off Tour is dinsdag begonnen in Boskoop en Bleiswijk. Gister was de bakwagen te zien in Aalsmeer en vandaag zullen zij te vinden zijn in Wijk & Aalburg. Vrijdag wordt de F.N. Kempen Kick Off tour afgesloten in Naaldwijk.


Voor meer informatie:
F.N. Kempen BV
Oosterlandweg 45
3641 PV Mijdrecht
T: 0297-593589
www.fnkempen.nl

Publicatiedatum: