Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Green Your Day inspireert met stadstuintjes

Tuinseizoen van start met Tuinidee

Dé start van het tuinseizoen vindt momenteel plaats in de BrabantHallen te ’s-Hertogenbosch. Tuinidee staat t/m zondag 24 februari garant voor inspiratie voor iedere tuinliefhebber. Op de beurs vindt men ook de stand van Green Your Day, alwaar de bezoeker kennis kan maken met het Urban Green City thema. Onder dit thema wil men laten zien dat ook het balkon of de kleinere stadstuin groen kan zijn.

Voorbeeldtuinen
In hal 1 zijn ook enkele tuinen en balkons van de creatieve hand van Romeo Sommers te bewonderen:

  • De slimme stadstuin die weinig tijd kost en waarvoor je geen kennis hoeft te hebben van tuinieren. De allernieuwste, slimme technieken kunnen je helpen. Deze tuin bestaat uit makkelijke planten en tips om zo min mogelijk aan je tuin te doen maar toch optimaal te genieten.
  • De stoere en industriële stadstuin heeft een eigentijds en industrieel uiterlijk. Het is een moderne stadstuin, met verse kruiden voor bij de barbecue en een lekkere haard voor de late zomeravonden.
  • Instagrammable terras, ideaal voor jonge mensen met weinig tuinervaring. Dit kleine dakterras laat zien hoe je deze trend naar buiten kunt doortrekken. Zo wordt je terras ook ‘Instagrammable’.
  • Het Kruidenbalkon. Het zelf kweken van kruiden en groenten is nog steeds populair. Je ziet ook meer aandacht voor het verwerken van kruiden in warme en koude dranken. Denk aan kruidenthee of lekkere cocktails. Op het eigentijdse kruidenbalkon zie je dat je weinig vierkante meters nodig hebt!
  • Werelds balkon, een eigentijds en trendy balkon dat voor het ultieme vakantiegevoel zorgt. Planten worden gecombineerd met accessoires en souvenirs uit de hele wereld.
  • Creatieve balkon, ook op een paar vierkante meters kun je koken, tuinieren en genieten. Met een beetje creativiteit wordt je balkon een heerlijke plek!
  • Verticale tuin met beperkt budget. Verticale tuinen zijn zeer populair op dit moment. Vaak zijn deze alleen erg prijzig. Een leuk en budgetvriendelijk alternatief is om zelf een eigen plantenwand te maken.
  • Verticale tuin voor vlinders en bijen. Bijen en vlinders zijn zeer belangrijk voor ons en horen in elke tuin. Daarom laten we je een wand zien met een eigentijds insectenhotel! Mooi om te zien maar bovenal goed voor bijen en vlinders.

Green Your Day heeft op het Green Your Day Festival terrein een gezamenlijke presentatie geboden dat bijdraagt aan een positieve totaalbeleving voor de consument. Voor o.a. Royal Flora Holland, Lechuza, Air So Pure, ADC, Always Kalanchoe, Kasteeltuinen Arcen, DCM, Het Noord-Brabants Museum, Fusion Colors, Burgemeester van Buiten, HBX deco, Amigo Plant, Tuincentrum Leurs en Summer Flowers was het een mogelijkheid om producten onder de aandacht te brengen en/of nieuwe concepten te testen.

Voor meer informatie:
Green Your Day
www.greenyourday.nl

Publicatiedatum: