Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Siem Munster

"Dankzij Pantion komen onze bloemen bij de Nederlandse bloemist"

Kwekerij Siem Munster is een tulpenbedrijf in Slootdorp, voormalig Wieringermeer, in de Kop van Noord Holland. Er wordt op een areaal van 35 hectare tulpenbollen geteeld. De helft van deze bollen verkoopt men in de export en van de andere helft teelt men zelf tulpenbloemen. De kweker teelt in de kas op potgrond om de beste kwaliteit tulpen te krijgen in een breed assortiment.

Naar eigen zeggen richt Siem Munster zich op de zware kwaliteit met bijzondere kleuren en vormen. Dagelijks voert men aan op Plantion, omdat hier een breed kooppubliek op de tribune zit en de mensen elkaar kennen. "Zo komen onze producten bij de Nederlandse bloemisten te staan en dit vinden we belangrijk."

Naast het kweken van tulpen biedt de kweker consumenten ook tulpenexcursies aan. Tijdens de excursie krijgen de bezoekers een presentatie ‘ Van bol tot bloem’ en wordt er een rondleiding door de kassen verzorgd. De Tulpenexcursie is een kindje van Sandra Munster.

Klik hier voor het gehele artikel op Plantion. Meer informatie over de kwekerij vindt u hier, meer informatie over de tulpenexcursies vindt u hier.

Publicatiedatum: