Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groothandelaren in bloemen worden goed beoordeeld door Nederlandse klanten

Bloemen en planten zijn, op machines na, het belangrijkste exportproduct van Nederland. De groothandelaren zijn dan ook angstig als het om de naderende Brexit gaat. Gelukkig hebben de groothandels niet alleen in het Verenigd Koninkrijk klanten maar ook in het binnenland, zoals Nederlandse retailers. Places Nieuws zocht uit hoe klanten de Nederlandse groothandelaren in bloemen beoordelen. Doen ze het goed of is er nog werk aan de winkel?

In totaal hebben 939 klanten groothandelaren in bloemen een beoordeling gegeven. Slechts 5% van de beoordelingen was onvoldoende. De meerderheid van de beoordelingen, 95% was dus een voldoende. Dit betekent dat de meeste groothandelaren in bloemen goed beoordeeld worden. Groothandelaren die een voldoende ontvingen, kregen gemiddeld een 7,1 als cijfer. Groothandelaren die een onvoldoende ontvingen, kregen gemiddeld een 4,6 als cijfer. 

Het onderzoek is gebaseerd op informatie van Telefoonboek.nl. Naast het vinden van contactgegevens kunnen bezoekers op Telefoonboek.nl terecht om bedrijven te beoordelen. Klanten kunnen bedrijven beoordelen op algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs/kwaliteitverhoudingen.

bron: Telefoonboek

Publicatiedatum: