Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beacon Fields presenteert nieuwe mobiele applicatie

Afgelopen week introduceerde het Nederlandse Beacon Fields een nieuwe mobiele applicatie en online omgeving. Het bedrijf ontwikkelt en produceert draadloze sensoren (Beacons) voor de agrarische sector en haakt hiermee in op de groeiende vraag naar het realtime en continu kunnen uitlezen van condities van de bodem en het gewas. "In het verleden waren we afhankelijk van derde partijen om de data te kunnen presenteren. Met de introductie van ons eigen platform verhogen we het gebruikersgemak aanzienlijk en kunnen we de meetgegevens van al onze sensoren in één oogopslag tonen op de smartphone en PC", aldus directeur Robert Kraayvanger.

Met de nieuwe omgeving is het onder andere mogelijk om naast het actueel uitlezen van bodemcondities ook de historie in kaart te brengen, alarmen in te stellen, ziekterisico’s eerder te detecteren en data te downloaden voor verdere analyses.

Met de aankoop van een Beacon kan de klant gelijk gebruik maken van de nieuwe online omgeving. De mobiele applicatie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Apple Store en de Google Playstore.

Over Beacon Fields
Beacon Fields is opgericht in 2017 als ontwikkelaar en producent van temperatuur en vochtsensoren voor de agrarische industrie. Met de Beacons is de gebruiker in staat om 24 uur per dag wereldwijd op de hoogte te zijn van zijn of haar bodem- en gewascondities. Het bedrijf legt zich toe op het ondersteunen van de agrariër bij het verduurzamen en verhogen van de teeltproductie. Beacon Fields is internationaal actief in verschillende markten binnen de agrarische sector waaronder de bollen-, fruit- en vollegrondsteelt.

Voor meer informatie:
Beacon Fields
T: +31 85 04 77 745
www.beaconfields.com

Publicatiedatum: