Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marielle Langelaan is 12,5 jaar in dienst bij Logico

Op 15 februari jl. was het groot feest, want Marielle Langelaan is 12,5 jaar in dienst bij Logico. Ter ere van dit 12,5 jarig jubileum werd Marielle in het zonnetje gezet, tezamen met haar directe familie, collega’s en Logico kwekers. Daarnaast werd zij verwend met een magazine, speciaal voor haar gemaakt met hierin verhalen en anekdotes van collega’s, klanten en kwekers.


Marielle Langelaan en Arie Stolk

“Marielle is sinds augustus 2006 werkzaam bij Logico en de medewerkers zijn de belangrijkste schakel binnen onze organisaties”, vertelt Arie Stolk, directeur bij Logico. Wij vieren voor het eerst een 12,5 jaar jubileum, waarbij Marielle samen met haar familie in het zonnetje werd gezet. “Ik ben trots dat jij door middel van jouw kennis, ervaring en vrolijke opgewekte uitstraling een visitekaartje voor Logico bent,” gaat Arie Stolk verder. “Marielle heeft zich door de jaren heen bewezen dat zij een belangrijke kracht is binnen Logico en daadwerkelijk de organisatie naar een hoger niveau heeft getild. Door haar innovatieve concepten voor tuincentra en bouwmarkten heeft zij Logico op de kaart gezet. Ook de ontwikkeling die we bij de tuincentra en bouwmarkt ketens hebben ingezet met concepten en complete orchideeëntafels in combinatie met keramiek en andere mooie toegevoegde waarde-combinaties, hebben Logico interessant gemaakt als partner voor exporteurs, lijnrijders, groothandels en retailers.

Voor meer informatie:
Logico
Zijtwende 19
2678 NL De Lier
D: 0174 612 709
F: 0174 612 727
www.logico.nu
Publicatiedatum: