Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Platform Duurzame Handel uitgebreid met bloemenproductie

Tulpen.nl heeft zich aangesloten bij het Platform Duurzame Handel Bloembollen en Vaste Planten. Hiermee is het Platform uitgebreid met bloemenproductie. Het Platform startte september 2017 met de droogverkoop en is vorig jaar al verbreed naar bol-op-pot.

Doelstelling van het Platform is te kunnen blijven voldoen aan de eisen die retailers, de markt en de samenleving op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit stellen. In stappen wordt toegewerkt naar de ambitie dat in 2024 100% van het volume Nederlands product dat de deelnemers verhandelen gecertificeerd is. Joost Wesselman van Tulpen.nl: “Ons gezamenlijk belang is leveranciers bewust te maken van het belang van duurzaamheid. Daarin trekken we vanaf nu gezamenlijk op.”

Platformdeelnemers
De volgende bedrijven zijn aangesloten: A. Frijlink & Zonen (Export) B.V., Bakker Hillegom B.V., Breck Holland B.V., Bruno Nebelung Holland B.V., C.S. Weijers & Zn. B.V., De Ree Holland B.V., Jansen’s Overseas, Florex B.V., Fred de Meulder Export B.V., JUB Holland, Kapiteyn B.V., Kébol B.V., Lily Company, G. Lubbe & Zoon BV, M. Thoolen B.V., Molenaar & Van Ginhoven B.V., Moolenaar B.V., TotalGreen Holland N.V., Tuberbulb Export B.V., Van Zijverden B.V. en Tulpen.nl.

bron: Anthos

Publicatiedatum: