Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floranti presenteert onderhandelingstool 'Deals'

In de aanloop naar de HortiContact beurs introduceert Floranti deze week een nieuwe manier van in- en verkopen: “Deals”. Daarmee kunnen kopers bieden en kunnen vraag en aanbod met elkaar onderhandelen. Het is een dienst die naar eigen zeggen nog niet bestaat in de sector en Floranti uniek maakt.

Floranti is opgericht om de samenwerking tussen professionele aanbieders en kopers te verbeteren en hun commerciële processen optimaal op elkaar aan te laten sluiten. De basis bestaat uit de catalogus die inmiddels goed gevuld is met zowel snijbloemen als planten. Via koppelingen worden wekelijks al duizenden bestellingen realtime afgehandeld.

“Deals” is gebaseerd op de ideeën van de participanten in Floranti, telers én kopers. Samen is een nieuwe oplossing gezocht om de dagelijkse inkoop te vergemakkelijken en te groeien van Push naar Pull. De aantallen en verkoopprijzen worden samen snel vastgesteld, waarna een deal digitaal tot stand kan komen. Het systeem is 24/7 in de lucht zodat iedereen altijd en overal een “Deal” kan starten en accepteren. In de komende weken zal het systeem in gefaseerd in gebruik genomen gaan worden.


Voor meer informatie:
Floranti
+31 (0)10 269 7900
info@floranti.com
www.floranti.nl

Publicatiedatum: