Kwekerij van den Oever druk aan het renoveren en uitbreiden

Afgelopen jaar heeft Kwekerij M. van den Oever het containerveld uitgebreid met circa 1,5 hectare op de nieuwe kwekerij. Nu het nieuwe seizoen van start gaat, zijn deze velden helemaal gevuld met mooie nieuwe planten. In de zomer van dit jaar, zo zijn de plannen, wordt bovendien nog eens 1,75 hectare toegevoegd.

Ondertussen wordt ook geïnvesteerd in de verpakking- en verzendingsruimte. Enige tijd geleden zijn al 3 nieuwe laaddocks gerealiseerd en is een inpandig kantoor gebouwd inclusief fotostudio. In juni 2019 staat een volgende renovatieproject gepland: dan zal de vloer vervangen worden door een nieuwe gestorte betonvloer en zal de loods 15 meter langer worden voor meer opslagcapaciteit en werkruimte. De wanden worden vernieuwd en voorzien van raamkozijnen. Ook zal de hal volledig geïsoleerd worden en uitgerust met nieuwe energiezuinige verlichting. Hierdoor zullen met name de werkomstandigheden in de hal aanzienlijk verbeterd worden.

Wanneer de renovatie gereed is, zal er in de winter nog een afleverlijn geplaatst worden die de kweker de mogelijkheid zal geven om nog efficiënter, sneller, prettiger en netter kleine en grote orders klaar te maken.


Voor meer informatie:
M. van den Oever
Olen 5a
5694 NP Son en Breugel
T: +31 (0)499-471184
F: +31 (0)499-474710
www.vdoever.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven