Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Start fase 2 Smart Grid Westland

Nu de eerste fase van Smart Grid Westland met 25 klanten ruim een maand onderweg is, startte Westland Infra gisteren met de aanmeldingsprocedure voor fase 2 voor nog eens 75 klanten. Vanaf maandag 11 februari t/m maandag 19 februari is het mogelijk om via de website in te schrijven voor de volgende fase. Livegang staat gepland op 1 april 2019. 

Westland Infra laat weten dat het ondernemers zoekt in de netvlakken MS/LS en MS die interesse hebben in deelname aan het model vanaf fase 1. "Deze ondernemers kunnen zich vanaf nu vrijblijvend aanmelden door het invullen van onderstaande formulier. Na de aanmeldingsperiode worden de inschrijvingen - die voldoen aan de voorwaarden – verzameld. Bij meer aanmeldingen dan mogelijk wordt in het bijzijn van een notaris door trekking een selectie gemaakt. Daarna worden de geselecteerde inschrijvers hierover geïnformeerd. De ondernemers die niet geselecteerd zijn, worden eveneens geïnformeerd."

Deelname aan Smart Grid Westland betekent in het kort dat deelnemers tegen zeer gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van zogenaamde vrije ruimte die er op bepaalde momenten is in het net van Westland Infra. Westland Infra stelt hiertoe digitale berichten en signalen beschikbaar. Van de deelnemers wordt verwacht dat deze de signalen en berichten kunnen ontvangen. Er dient zogenaamde connectiviteit te zijn.

 
En kijk hier voor het aanmeldingsformulier.

Voor meer informatie:
Westland Infra Netbeheer
www.westlandinfra.nl 
info@westlandinfra.nl  

Publicatiedatum: