Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tizona 35 vergemakkelijkt werkzaamheden in krappe kasruimtes

In kassen zijn de paden vaak smal en is er beperkte beschikbare manoeuvreerruimte. Een van de belangrijkste eigenschappen van de nieuwe Tizona 35, ontwikkeld door het Spaanse Carretillas Amate, is dan ook dat deze zeer kleine draaicirkels kan maken. De voor- en achterstructuren met elkaar verbonden zijn door middel van een scharniermechanisme. De Tizona 35 is voorzien van een dieselmotor van 18,5 kW en een 40 bar 50 liter sproeier.

De Tizona 35 bestaat uit een frontconstructie met de motor en bedieningsmechanismen en een achterconstructie die, naast een 500 liter tank, afhankelijk van het type gebruik is uitgerust met apparatuur voor fytosanitaire behandeling (bestaande uit verticale of horizontale buizen of een verstuiver) of een hark.

"We hebben meer dan 25 jaar ervaring in de productie en montage van apparatuur voor kassen. In de loop van de jaren heeft ons bedrijf zich aangepast aan de veranderende behoeften van klanten. Zodoende hebben we onze ontwerpen aangepast met betere apparatuur en gemakkelijker werk in de kas als gevolg", stelt José Antonio López, van de afdeling engineering van Carretillas Amate.

Amate voert alle fasen van het bouwproces uit, vanaf het ontwerp tot aan de montage. Daarnaast worden klanten na de verkoop niet aan hun lot overgelaten, maar kunnen deze zich wenden tot de servicebalie.

Voor meer informatie:
José Antonio López
CARRETILLAS AMATE
T. +34 950 304 926
desarrollo@carretillasamate.com 
www.carretillaamate.com

Publicatiedatum: