Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CC Depot Bleiswijk verhuist naar Hazerswoude-Dorp

Container Centralen verhuist zijn depot in Bleiswijk naar een nieuwe locatie in Hazerswoude-Dorp. Het nieuwe gebouw is groter dan het huidige en heeft meer ladingdocks. Klanten kunnen er terecht vanaf woensdag 1 mei.

De verhuizing naar Hazerswoude-Dorp heeft te maken met de herontwikkeling van het terrein in Bleiswijk, waar Container Centralen is gevestigd. Hier worden momenteel de verkochte gebouwen van Royal FloraHolland gesloopt.

Container Centralen huurt daarom nu het voormalige gebouw van Baas Plantenservice in Hazerswoude-Dorp. Ook het depot van Royal FloraHolland verhuist mee van Bleiswijk naar Hazerswoude-Dorp. Een belangrijk voordeel van dit pand is dat het speciaal ontworpen is voor plantenlogistiek.  Er is ruimte voor veel meer ladingdocks. Hierdoor zullen de wachttijden voor CC- en RFH klanten voortaan minimaal zijn.

De opening van het nieuwe depot is op woensdag 1 mei. Over de docknummers waar u zich kunt melden voor Container Centralen en Royal FloraHolland services wordt u later geïnformeerd.

Het adres van het nieuwe depot is: Denemarkenlaan 11, 2391 PZ Hazerswoude-Dorp. Voor meer informatie: bel 0235 544 020 en vraag naar Emiel van Grinsven.

 

Publicatiedatum: