Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sunrock focust op de Nederlandse PV markt en verkoopt haar Belgische PV parken aan Patronale Solar

Sunrock verkoopt de Belgische PV-parken, die Sunrock beheert voor investeerders, aan Patronale Solar, een Belgische Independent Power Producer (IPP). De portefeuille bestaat uit circa 100 projecten, met een totale investeringswaarde van meer dan 80 miljoen euro. Door de overname wordt Patronale Solar met een totaalvermogen van 75,5 MWp de grootste producent van zonne-energie in België. Sunrock is bijzonder content dat de Belgische portefeuille aan het professionele beheer van Patronale Solar kan worden overgedragen.

Daniel van Dongen, CFO van Sunrock: “Sunrock heeft zich gecommitteerd om een significante bijdrage te leveren aan de energietransitie en onze ambitie is om heel logistiek Nederland te helpen verduurzamen. We hebben met het acquireren en beheren van PV projecten ruim 10 jaar ervaring in de sector en zijn in Nederland inmiddels actief als ontwikkelaar, eigenaar en beheerder van dakgebonden zonne-energieprojecten”.

Sunrock heeft een toppositie ingenomen in Nederlandse PV ontwikkeling met een SDE+ portefeuille van meer dan 400 MWp. Sunrock rondt met deze overname haar Belgische beheeractiviteiten af en concentreert zich nu volledig op het uitbouwen van haar Nederlandse portefeuille. Met een gecombineerde ontwikkel- en investeringsstrategie heeft Sunrock de ambitie om in de komende jaren uit te groeien tot grootste zonne-energieproducent van Nederland.

Voor meer informatie;
Sunrock Amsterdam
Anthony Fokkerweg 1
1059 CM Amsterdam
T: +31 (0)20 760 3776
E: info@sunrock.nl
www.sunrock.nl 

Publicatiedatum: