Michèl de Wit nieuwe commercieel directeur Hortilux

Michèl de Wit start vanaf 1 april als commercieel directeur bij Hortilux. Als commercieel directeur van Ridder Growing Solutions heeft De Wit een schat aan ervaring en een breed netwerk in de internationale tuinbouw opgebouwd. Hortilux kijkt daarom uit naar zijn komst.

Algemeen directeur Ronald Monster: “De komst van Michèl past uitstekend bij de ambities van Hortilux. Een aantal jaar geleden hebben wij de transitie doorgemaakt van armaturenleverancier naar groeilichtspecialist. Naast HPS en LED armaturen ontwerpen en leveren wij de volledige groeilichtinstallatie en bieden wij gespecialiseerde kennis en ondersteuning ten aanzien van het optimaal gebruiken van groeilicht. Met andere woorden, we bieden nu ook tijdens de gebruiksfase onze diensten aan om het rendement per m² voor onze klanten te verhogen door licht beter te benutten.  Ook breiden wij internationaal uit naar nieuwe markten. De ervaring van Michèl bij Ridder sluit hier naadloos op aan en brengt ons naar een hoger niveau.”

Sjaak Bakker, algemeen directeur bij Ridder Growing Solutions, spreekt zijn waardering uit voor de inzet en passie waarmee Michèl de afgelopen 4,5 jaar werkzaam is geweest bij Ridder. "Michèl heeft als commercieel directeur bij Ridder Growing Solutions bijgedragen onze ambities te realiseren en vanuit zijn passie altijd klaar gestaan voor collega's en klanten. Hiervoor zijn wij hem veel dank verschuldigd. Wij wensen hem succes bij zijn nieuwe werkgever".

Michèl de Wit: “De afgelopen 4,5 jaar heb ik heel veel mooie dingen mogen en kunnen doen voor Ridder. De ontwikkeling van een product- naar dienstleverancier is in haar fundamenten goed neergezet. Ik ben dankbaar dat ik hier een bijdrage aan heb mogen leveren en kijk dan ook terug op een inspirerende en leerzame periode. Dat ik mijn waarde nu bij HortiLux mag brengen, is een mooie vervolgstap in mijn carrière en ambitie. Opnieuw een prachtig bedrijf met veel potentie voor de tuinbouwsector. 

Voor algemene informatie:
Hortilux Schréder B.V.
Martin Moes, marketing manager
Vlotlaan 412
2681 TV Monster
E: m.moes@hortilux.com
www.hortilux.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven