Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seed Valley introduceert nieuwe partner Highpack

Na Rossen Seeds afgelopen week heeft wederom een familiebedrijf zich bij het netwerk van Seed Valley aangesloten: Highpack, een zaadverpakkingsbedrijf in Hem dat werkt voor zaadbedrijven in Noord-Holland en ver daarbuiten.

Seed Valley sprak met bedrijfsleider Rowena Zuijderhoudt-Hink van Highpack om meer te weten te komen over onze kersverse partner.

– Hoe zou jij Highpack in het kort voorstellen?
“Highpack is een slagvaardig familiebedrijf met korte lijnen. Opgericht door mijn vader Peter en mijn broer Patrick draait het bedrijf sinds 2000. Zelf ben ik hier later bijgekomen. We hebben nog vier mensen vast in dienst.”

“Wij zijn gespecialiseerd in het maken en vullen van zakjes, blikken en dozen op maat voor het verpakken van zaden en pillen. We werken hoofdzakelijk voor opdrachtgevers in de zaadsector, maar hebben ook klanten in andere branches. Wij ondersteunen het gehele proces. We verpakken, maar regelen desgewenst ook het drukwerk op de verpakking, slaan de producten zonodig op en kunnen ook het transport van de verpakte producten regelen. Bovendien zijn wij gecertificeerd om ook biologisch zaad te verpakken.”

– Wat maakt jullie uniek tussen de huidige Seed Valley partners?
“Wij zijn gewend om te schakelen wanneer dit moet. Wil een opdrachtgever tien zakjes laten verpakken, dan doen we dat. Wil hij tienduizend zakjes gevuld hebben, dan gaat dat net zo gemakkelijk. Snel reageren is onze kracht. Wij zorgen ervoor dat we altijd ruimte hebben om ad hoc direct de opdrachtgever te kunnen helpen. We beschikken over drie koel-opslagruimtes. Ons bedrijf is een paar jaar geleden uitgebreid met een tweede bedrijfshal.”

– Wat maakt het werken in deze sector en regio zo leuk?
“De rechtdoorzee mentaliteit. What you see is what you get. Een woord is een woord, dat vind ik erg belangrijk.”

– Wat voor talent pas het beste bij jullie bedrijf?
“De handen uit de mouwen, gewoon meehelpen met alle voorkomende werkzaamheden. Wie bij ons op kantoor werkt, helpt zo nodig ook mee in de productie. En bij ons moet je flexibel zijn want wij kennen pieken en dalen qua werkdrukte. Kortom: iemand die multi-inzetbaar is.”

bron: Seed Valley

Publicatiedatum: