Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Directiewissel bij Nover Logistics

Na ruim 10 jaar draagt directeur en mede eigenaar van Nover Logistics Rogier Nolten binnenkort het stokje over aan Carlo Wielders en Danny Overgaag. Rogier: “Na 10 prachtige jaren heb ik besloten dat het tijd is voor een nieuw avontuur. Vorig jaar hebben we met het gezin al een lange reis gemaakt en daar willen we nu graag een langer vervolg aan geven”.

Foto v.l.n.r.: Carlo Wielders, Rogier Nolten, Danny Overgaag

Rogier zal per 1 maart a.s. terug treden. Op de achtergrond zal hij nog wel enige tijd adviserend actief blijven om de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen. Carlo Wielders is reeds geruime tijd bedrijfsleider en blijft in functie, de algemene taken zullen overgenomen worden door mede aandeelhouder Danny Overgaag.

In 2009 is Nover Transport & logistiek opgericht en sindsdien gegroeid van 3 naar 17 vrachtwagens. Nover is dagelijks, dag en nacht, actief in het collectietransport van bloemen en planten van kwekers naar de verschillende veilingen. Nover is gevestigd op FloraHolland Naaldwijk en beschikt daar over ruim 3000m2 hal en 650m2 koelcel.

Voor meer informatie:
Nover Logistics B.V.
Postbus 650
2675 ZX Honselersdijk
T: +31 (0)174 523 551
F: +31 (0)174 523 912
E: info@nover-logistics.nl
www.nover-logistics.nl

Publicatiedatum: