Directiewissel bij Nover Logistics

Na ruim 10 jaar draagt directeur en mede eigenaar van Nover Logistics Rogier Nolten binnenkort het stokje over aan Carlo Wielders en Danny Overgaag. Rogier: “Na 10 prachtige jaren heb ik besloten dat het tijd is voor een nieuw avontuur. Vorig jaar hebben we met het gezin al een lange reis gemaakt en daar willen we nu graag een langer vervolg aan geven”.

Foto v.l.n.r.: Carlo Wielders, Rogier Nolten, Danny Overgaag

Rogier zal per 1 maart a.s. terug treden. Op de achtergrond zal hij nog wel enige tijd adviserend actief blijven om de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen. Carlo Wielders is reeds geruime tijd bedrijfsleider en blijft in functie, de algemene taken zullen overgenomen worden door mede aandeelhouder Danny Overgaag.

In 2009 is Nover Transport & logistiek opgericht en sindsdien gegroeid van 3 naar 17 vrachtwagens. Nover is dagelijks, dag en nacht, actief in het collectietransport van bloemen en planten van kwekers naar de verschillende veilingen. Nover is gevestigd op FloraHolland Naaldwijk en beschikt daar over ruim 3000m2 hal en 650m2 koelcel.

Voor meer informatie:
Nover Logistics B.V.
Postbus 650
2675 ZX Honselersdijk
T: +31 (0)174 523 551
F: +31 (0)174 523 912
E: info@nover-logistics.nl
www.nover-logistics.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven