Golden Singolo Award op 3 maart voor vijfde keer uitgereikt

Op zondag 3 maart a.s. is het zover; dan wordt de Golden Singolo Award 2019 uitgereikt tijdens een bijzonder evenement voor verkooppunten van Opti-flor. Hierbij geeft o.a. trendwatcher Sandra Konings een lezing, evenals wijnhistoricus Ingo Wewer, die inspireert met een verhaal.

De Golden Singolo Award is een ondernemersprijs en wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt aan dé orchidee professional die zich op de meest bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega’s vormt. Een jury beoordeeld de genomineerden op diverse criteria. Onderscheidend vermogen en zakelijk inzicht zijn, naast vakmanschap, creativiteit en uitstraling, belangrijke pijlers. Verder wordt van de ondernemer verwacht dat hij/zij hoofdzakelijk met Opti-flor Phalaenopsis werkt.

Baars Bloembinders uit IJsselstein, NH Flowers&Collectables uit Amsterdam en Boss Bloemen uit Oss zijn de kanshebbers op de Golden Singolo Award 2019. Drie zeer verschillende ondernemingen, allen met een passie voor orchideeën en ieder op zijn eigen manier creatief en inspirerend. Op de social media kanalen van Opti-flor zijn de komende weken profielen te zien van iedere genomineerde.

Voor meer informatie over de Golden Singolo Award: www.goldensingoloaward.nl

Voor meer informatie:
Opti-flor
Madeweg 78a
2681 PN Monster
T: 0031 (0)174 705110
E: info@optiflor.nl
www.optiflor.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven