Vorige editie alweer vier jaar geleden

Ethiopische handelsbeurs HortiFlora Expo klaar voor 13-15 maart

Binnen twee maanden gaat de volgende editie van HortiFlora Expo van start in de Millennium Hall in Addis Ababa. De laatste keer dat de Ethiopische tuinbouw en sierteelt zichzelf kon presenteren op een gespecialiseerde internationale handelsbeurs was alweer vier jaar geleden.

De belangstelling is in de laatste maanden snel toegenomen waardoor er meer dan honderd bedrijven zullen deelnemen. Afgezien van een een aanzienlijk aantal bedrijven uit Ethiopië heeft ook een groot aantal internationale bedrijven een stand gereserveerd. Dit heeft tot een voorzichtige eerste conclusie geleid dat het vertrouwen in de Ethiopische tuinbouw en sierteelt en in het investeren in deze sectoren in Ethiopië groeit.

Gespecialiseerde handelsbeurzen zijn een goede graadmeter voor de situatie van de sector die zij promoten. De woordvoerder van de beurs Dick van Raamsdonk zegt dat "het een goed teken is dat alle stands voor exposanten in deze fase reeds zijn gereserveerd en dat dit de kans op een succesvolle beurs aanzienlijk vergroot."

Voor meer informatie:
www.hortifloraexpo.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven