Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Soiltech start intensieve samenwerking met selecte groep handelsbedrijven

Soiltech heeft de samenwerking met de handelsbedrijven Mertens, Telermaat, KaRo en Benfried verder geïntensiveerd en deze bedrijven benoemd tot “preferred supplier”. "Door met deze bedrijven nauw samen te werken, kunnen we onze producten nog breder in de markt zetten en de telers in verschillende teelten beter bedienen."

Groeipotentie van gewassen benutten
“Soiltech kan zich door de intensieve samenwerking met deze partijen nog beter richten op het produceren, ontwikkelen en testen van efficiënte, duurzame blad-, bodemmeststoffen en biostimulanten. Intensiever contact met onze partners voor het overdragen van de kennis over en werking van onze producten hoort daar ook bij. Onze partners kunnen met onze producten nog beter inspelen op de eisen die telers stellen aan de teelt van hun gewassen,” aldus David Damminga, salesmanager bij Soiltech .

Een mooi voorbeeld daarvan is het toevoegen van Root&Shoot in aardbei, klein fruit en allerlei siergewassen om de beworteling en weggroei te verbeteren. In onze eigen proefkas testen we allerlei producten en toepassingen. Vervolgens delen we die kennis met onze partners en samen leggen we dan allerlei officiële en demoproeven aan om de werking ook onder praktijkomstandigheden te laten zien. Op deze manier kunnen we samen met onze partners en telers er voor gaan om de volledige groeipotentie van een gewas te benutten.

Voor meer informatie:
Soiltech
Biezenmortelsestraat 57
5074 RJ Biezenmortel
Nederland
Tel: +31 (0)411 648 105
Fax: +31 (0)411 648 109
Email: info@soiltech.nl
www.soiltech.nl
Publicatiedatum: