Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
40% korting bij aanmelding vóór 14 februari

Iran Green Trade Fair 2019

Van donderdag 11 april tot en met zaterdag 13 april wordt de Iran Green Trade Fair (IGTF) voor de vierde keer gehouden op het Teheran International Permanent Fairground terrein in Iran. Bedrijven kunnen deelnemen met 40% korting op de boekingsstand voor IGTF 2019 als zij vóór 14 februari 2019 het aanvraagformulier voor de ruimte invullen.
De beurs is opgericht om de Iraanse en internationale tuinbouwsector samen te brengen en om de Iraanse productie van groenten, fruit, bloemen en planten een impuls te geven. De tuinbouw is een van de meest prominente sectoren in Iran en door deze handelsbeurs worden kansen gecreëerd voor toeleveringsbedrijven in de tuinbouw om de Iraanse markt te betreden evenals andere markten die grenzen aan Iran. 

Geïnteresseerd in deelname? Bedrijven die vóór 14 februari 2019 het aanvraagformulier voor de ruimte invullen, komen in aanmerking voor een korting van 40% op de stand boeking voor IGTF 2019.

Organisator is HPPexhibitions. U kunt alle gedetailleerde informatie vinden op https://hppexhibitions.com/igtf/

Publicatiedatum: