Danuta en Anna 12,5 jaar in dienst bij Sluiter Ellwoodii

Een heugelijke gebeurtenis bij Sluiter Ellwoodii B.V. Twee Poolse medewerkers vieren deze maand hun 12,5 jarig jubileum. Danuta en Anna kwamen voor het eerst in 2007 bij Sluiter om te helpen met het maken van nieuw coniferen stek. Vanaf de eerste dag in 2007 werken zij jaarlijks van januari tot maart aan de stekmachine. Samen met nog ruim 20 andere Poolse medewerkers komen zij ieder jaar terug om met veel enthousiasme aan de slag te gaan.

"Het is mooi om te zien hoe in de afgelopen 12,5 jaar de techniek verder ontwikkeld is en de dames zelf met ideeën komen om steeds slimmer en sneller te werken. Dankzij hun inzet zijn we ieder jaar precies op tijd klaar met het maken van mooi nieuw coniferen stek," vertelt Maarten van Dijk, bedrijfsleider.

Danuta en Anna worden in het zonnetje gezet; er is taart en beide dames krijgen een pakket met echte Hollandse lekkernijen om samen met hun familie van te genieten.

Willianne Sluiter: "Wij zijn blij dat we ieder jaar nagenoeg dezelfde medewerkers in dezelfde periode kunnen begroeten en gebruik mogen maken van hun inzet. Om de continuïteit en kwaliteit van onze coniferen te waarborgen is kennis en ervaring van deze medewerkers erg belangrijk."

Voor meer informatie:
Sluiter Ellwoodii
Parallelweg 17a
4043KG Opheusden
T: +31 488 - 441719
F: +31 488 - 442277
E: info@sluiter.com
www.sluiter.com

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven