Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oreon presenteert watergekoelde Oreon Grow Light 3.0

15% meer lichtopbrengst met nieuw watergekoeld armatuur

Oreon presenteert haar nieuwste armatuur op de Fruit Logistica in Berlijn, Duitsland. Dit nieuwste model produceert een lichtopbrengst tot 2080 μMol/s met een efficiëntie van 3,1 μMol/J. De Oreon Grow Light 3.0 is daarmee volgens Oreon het meest efficiënte ‘high-output’ LED-armatuur verkrijgbaar in de markt.

Efficiënt
De watergekoelde Oreon Grow Light 3.0 heeft een lichtopbrengst van 2080 μMol/s en een stroomverbruik van slechts 670W. "Dit betekent 15% meer lichtopbrengst en een efficiency verbetering van 15% in vergelijking met de vorige versie van de lamp. Dit LED-armatuur kan zelfs het best presenterende HPS-armatuur vervangen, terwijl deze bijna 10% meer licht produceert en 40% energie bespaart.

In vergelijking met andere LEDarmaturen is de Oreon Grow Light 3.0 extreem krachtig, wat resulteert in minder armaturen in de kas. Dit betekent een besparing op installatiekosten en er wordt minder zonlicht geblokkeerd in de kas." 

Voordelen waterkoeling
De LED-armaturen van Oreon werken op een actief waterkoelingssysteem wat een aantal voordelen met zich mee brengt. Er is bijvoorbeeld geen sprake van stralingswarmte afkomstig van de lampen, wat resulteert in een stabieler klimaat en waardoor het tevens makkelijker wordt om de temperatuur en CO2-waarden in de kas te handhaven.

Een extra economisch voordeel hierbij is de mogelijkheid om de teruggewonnen energie te hergebruiken. Bovendien zorgt de actieve waterkoeling voor een lage bedrijfstemperatuur van de lamp, wat zowel de lichtopbrengst als de levensduur van de driver en led’s ten goede komt.



Het nieuwe 3.0-model is geschikt voor de voltages van 200V tot 480V, waardoor de lamp geschikt is voor alle soorten elektrische installaties. De Oreon Grow Light 3.0 is verkrijgbaar in verschillende lichtspectra en kan geleverd worden met een brede of smalle afstralingshoek: hierdoor kan voor elk type gewas de meest optimale lichtuniformiteit worden behaald.

Oreon neemt deel aan de Fruit Logistica van 6 t/m 8 februari 2019 in hal 3.2, stand C-26.

Voor meer informatie:
Oreon
Lorentzlaan 6
3401 MX IJsselstein
+31 30 760 0660
www.oreon-led.com
info@oreon-led.com

Publicatiedatum: