Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Windhorst Ferry en Logistiek Centrum Boskoop gaan logistieke samenwerking aan in regio Boskoop

De twee logistieke dienstverleners Windhorst Ferry BV en Logistiek Centrum Boskoop, beide uit Boskoop/Hazerswoude en gevestigd op het ITC-terrein, zijn sinds begin januari 2019 een nieuwe samenwerking aangegaan. Beide partijen streven hiermee naar een betere dienstverlening door het nog meer op één plaats laten samenkomen van boomkwekerijproducten bij Logistiek Centrum Boskoop.

De samenwerking resulteert in het verder verbreden van de dienstverlening binnen Logistiek Centrum Boskoop waarbij het voor kwekers van binnen en buiten de regio Boskoop ertoe moet leiden gegroepeerd voor meerdere klanten in één keer bij LCB aan te leveren. ‘’Windhorst Ferry is daar een mooie en grote toevoeging in om Logistiek Centrum Boskoop nog beter te onderstrepen als verzamellocatie voor de handel op onder meer Engeland en Ierland om deze meer te centraliseren en uiteindelijk voor alle partijen de logistiek zo efficiënt en tegen zo laag mogelijke kosten van A naar B te krijgen’’, zegt Jeffrey Houtman, eigenaar van onder andere Logistiek Centrum Boskoop en Houtman Logistiek.

Houtman Logistiek krijgt de taak om het regionale transport voor Windhorst Ferry uit te voeren. Hierin staan efficiëntere vervoersbewegingen in de regio Boskoop door het combineren van diverse vrachten en opdrachten centraal. En met als bijkomend voordeel minder vervoersbewegingen in de regio Boskoop.

Windhorst Ferry was op zoek naar een nieuwe logistieke op- en overslagpartner met de juiste faciliteiten, uitgebreide dienstverlening en een goede administratie. Daarin hebben ze met Logistiek Centrum Boskoop de juiste partij gevonden waar al veel op- en overslag activiteiten plaatsvinden naar binnen- en buitenland en de twee partijen elkaar goed kunnen aanvullen.

Voor meer informatie:
Windhorst Transport / Windhorst Ferry BV
Belgiëlaan 4
2391 PE Hazerswoude-Dorp
0172 23 66 66
E: info@windhorst.nl 
https://www.windhorst.nl/ 

Logistiek Centrum Boskoop
Denemarkenlaan 9, deur 17
2391 PZ Hazerswoude-Dorp
0172 58 67 73
E: info@logistiekcentrumboskoop.nl 
http://logistiekcentrumboskoop.nl/ 

Publicatiedatum: