Nieuwe locatie Royal Brinkman Gameren geopend

Vrijdag 1 februari jl. werd de nieuwbouw Royal Brinkman Gameren officieel geopend in aanwezigheid van klanten, medewerkers, bouwbedrijven en overheidsinstanties. Drie kwekers én klanten van het eerste uur verzorgden gezamenlijk de officiële aftrap van Royal Brinkman Gameren aan de Hendrikstraat 27.

Drie kwekers Jacob van Wijk, Henk Kolbach en Toon van Tuyl gaven gedrieën het startschot voor Royal Brinkman Gameren met een druk op de knop en confetti. Zij waren als klanten van het eerste uur graag bereid om onderdeel uit te maken van de openingshandeling. Jacob van Wijk, geboren en getogen in de regio: “Het belang van een tuinbouwtoeleverancier in dit vooruitstrevende tuinbouwgebied is en blijft groot.” Royal Brinkman startte 33 jaar geleden een vestiging in tuinbouwgebied De Bommelerwaard in 1986. Kees Westerlaken, verkoopleider van Royal Brinkman Oost-Nederland: “Destijds zag het bedrijf al het belang van dit tuinbouwgebied. De glastuinbouw is onlosmakelijk verbonden aan de Bommelerwaard in de provincies Gelderland. Vanuit Gameren behartigt deze locatie door zijn centrale ligging de klanten in het gehele Rivierengebied, de Langstraat en Midden- en Oost Brabant. De directie van Royal Brinkman vindt deze tuinbouwregio belangrijk en wil hier graag lokaal aanwezig zijn en blijven.”

Ton van Mil, CEO van Royal Brinkman: “Wij combineren digitaal met mensentaal. Online zijn wij goed bereikbaar, maar ook lokaal willen we juist in onze functie als persoonlijk kennispartner dichtbij onze klanten zijn. Alleen dán weten we wat er speelt, kunnen we service verlenen en kunnen we gezamenlijk inspelen op wensen en vragen om de tuinbouw te verbeteren. De tuinbouw heeft de komende jaren nog vele uitdagingen op het gebied van o.a. water, gewasbescherming, logistiek en hygiëne & desinfectie, waarvoor we gezamenlijk oplossingen kunnen vinden.”

De nieuwbouw van Royal Brinkman Gameren vond plaats op exact dezelfde locatie waar voorheen het ‘oude’ pand was gevestigd. Deze locatie voldeed niet meer aan de huidige eisen die gesteld worden aan uitstraling, opslag en kantoorfaciliteiten. De medewerkers waren gedurende de bouw tijdelijk werkzaam vanuit een locatie in Zaltbommel en konden eind 2018 het nieuwe pand betrekken. Het nieuwe pand omvat moderne kantoorfaciliteiten, een dockboard en een modern magazijn voor opslag en voorraadbeheer.

De locatie Gameren is de eerste in de upgrade van vier winkellocaties in de regio’s Venlo, Westland, Oostland en Gameren. Alle winkels worden in een moderne, nieuwe winkelstyling uitgevoerd. Op deze manier blijft Royal Brinkman online en offline optimaal vertegenwoordigd.


Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven