Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

XL Tulips houdt voorraad aan op Rijnsburg

Deze week zijn de eerste Franse Tulpen vanuit de voorraad van kwekerij XL Tulips in Rijnsburg verkocht. De eerste kopers weten inmiddels het aanbod via Floramondo Directe verkoop te vinden. “Door een fysieke voorraad in Rijnsburg aan te houden in plaats van op de kwekerij in Zwaagdijk, zijn we als bedrijf flexibel en kunnen we bestellingen vanaf 1 fust binnen 90 minuten bij de koper in de box afleveren,” aldus Pieter-Jan van XL Tulips.

“Veel inkopers wisten ons aanbod al te vinden in Klok Voor Verkoop, maar nu is het dus ook mogelijk om via Floramondo Directe verkoop een bestelling te plaatsen vanuit onze voorraad”.

Seizoen
Het seizoen van de Franse tulpen komt langzaam maar zeker op gang. De productie is op dit moment nog niet op het gewenste niveau vanwege het koude weer. De komende weken is de verwachting dat dit beter wordt, weet XL Tulips. De aanvoer wordt dan ook groter en daarmee ook de diversiteit in de voorraad.

Voor meer informatie:
XL Tulips
Pieter-Jan van der Gulik
06-45 89 06 52
pjvdg@xltulips.com

Leon Kuijt
06-12 59 66 83
leonkuijt@royalfloraholland.com

www.xltulips.com

               

 

 

Publicatiedatum: