Houweling Groep casht drie ISO-keurmerken tegelijk

In januari 2019 heeft de Houweling Groep drie ISO-keurmerken tegelijk gehaald. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat ze voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen.

Drie certificaten:
De Houweling Groep wil groeien in professionaliteit en kwaliteit en is daarom zijn het traject ingegaan om de volgende drie ISO-certificeringen te behalen:

1.        ISO 9001: Kwaliteitsmanagementsystemen. Met de certificatie voor deze norm toont men dat de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd zijn. Het continu verbeteren van de kwaliteit staat centraal in het toepassen van ISO 9001. Doordat medewerkers de processen goed leren kennen, raken ze zich steeds meer bewust van het gevolg van hun handelingen. Dit verhoogt de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de organisatie en de producten.

2.       ISO 14001: Milieumanagementsystemen. Met de certificatie voor deze norm laat het bedrijf zien dat men een milieumanagementsysteem hanteert en zo de milieuveiligheid borgt. Houweling besteedt structureel aandacht aan het milieu in de bedrijfsvoering. Het managementsysteem richt zich op het beheersen en verbeteren van milieuprestaties.

3.       ISO 45001: Gezond & Veilig werken. Deze norm laat zien dat Houweling  voldoet aan de wettelijke verplichting om zorg te dragen voor de veiligheid en gezondheid van werknemers. De Houweling Groep voert een beleid dat gericht is op het realiseren van zo goed mogelijke arbeidsomstandigheden.

“Het behalen van deze certificaten is voor ons de bevestiging dat we de processen rond onze dienstverlening ook daadwerkelijk goed hebben georganiseerd en klaar zijn voor verdere groei", zegt Hans Fransen, Quality Manager

Er zijn audits op locatie gehouden, het beleid en maatregelen zijn beoordeeld en medewerkers zijn uitgebreid geïnterviewd. Hans: ‘’We zijn trots op deze prestatie en gaan er alles aan doen om de certificeringen te behouden. Elk jaar vinden er interne en externe audits plaats, zodat we onszelf constant verbeteren en kwaliteit kunnen blijven leveren.’’

Voor meer informatie:
Houweling Horticulture
Petra Verwijs, Marketing & Communication 
T: +31 (0)88 1210 400
E: petra.verwijs@houweling.nl
www.houweling.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven