Gerbera United beloont klanten Fleurada, P. van Dam en Bloomon

Afgelopen week heeft Gerbera United drie bijzondere klanten in het zonnetje gezet: Fleurada, P. van Dam en Bloomon. De kweker zet hiermee een traditie voort waarmee het in 2015 is aangevangen.

Beloning voor de ‘Grootste klant’
Voor het tweede jaar op rij is Fleurada ‘Klant van het jaar’ de grootste overall klant. Daarom werd Fleurada en haar medewerkers op donderdag 24 januari verrast door W.P. van den Berg en Dick Kooij (eigenaren van Gerbera United) met een taart en een gerbera boeket.

VMP-koppeling
Naast de grootste klant is er ook gekeken naar wie de meeste bloemen via de VMP-koppeling bestelt. Er zijn nu ruim 100 klanten die via VMP gekoppeld zijn en dit werkt erg goed, het is snel en minder foutgevoelig. Daarom wil Gerbera United de grootste VMP-klant belonen. Dit is voor de tweede keer op rij P. van Dam. Dit bedrijf neemt 10% van de totale VMP-verkoop van Gerbera United voor zijn rekening. Zij werden ook op donderdag 24 januari in het zonnetje gezet door middel van een taart en boeket.

Meest innovatieve klant
Naast de eerdergenoemde prijzen heeft Gerbera United ook gekeken naar de meest innovatieve klant van 2018. Volgens Gerbera United is dit Bloomon. Op vrijdag 25 januari is bij Bloomon ook een taart langs gebracht. Gerbera United beloont Bloomon vanwege haar innovatieve karakter en vindt dat de boeketten en marketingaanpak van dit bedrijf zeer vernieuwend zijn. Bovendien zorgt Bloomon voor een nieuwe impuls binnen de bloemenverkoop in het algemeen.

Bron: Pull Position


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven