Marcel van Tol voorzitter Ledenraad Royal FloraHolland

Op 17 en 18 januari 2019 is de nieuwgevormde Ledenraad voor het eerst bij elkaar gekomen en heeft men Marcel van Tol gekozen tot voorzitter voor een termijn van drie jaar. Marcel is mede-eigenaar van Firma M.Q. van Tol en kweekt zomerbloemen en trekheesters in de Rijn- en veenstreek. 

 

Marcel maakte ook deel uit van de pilot Ledenraad en was voorzitter van de FPC zomerbloemen. Als voorzitter van de Ledenraad is hij eerste aanspreekpunt voor Directie en RvC. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor een goede samenwerking binnen de Ledenraad en het functioneren van individuele leden en de Ledenraad als geheel.

Marcel van Tol: "Allereerst wil ik de oud-voorzitters van de Pilot Ledenraad, Jan Mantel en Sjaak Buijs bedanken voor het vele werk dat zij in de afgelopen jaren hebben verricht. Het is mijn overtuiging dat de leden en het bedrijf elkaar kunnen versterken in de ontwikkeling van onze coöperatie. Door elkaar als sparringpartners te zien en te vertrouwen is het mogelijk de marktplaats te blijven ontwikkelen, op zo'n manier dat deze voor zijn leden de beste prijs uit de markt kan halen. Mijn persoonlijke doelstelling is om de wisselwerking intern binnen Royal FloraHolland en in de coöperatie verder uit te bouwen. De basis hiervoor is openheid, transparantie en deskundigheid."


Aftrap en vervolg

De tweedaagse vergadering vormde een mooie aftrap in de samenwerking met het MT. Ieder MT lid heeft een strategische update gegeven op zijn portefeuille en er was ruimte om hier met de Ledenraad een eerste gesprek over te voeren. Op donderdag 21 maart komt de Ledenraad weer bijeen. Voor die tijd zullen de commissies van de Ledenraad hun eerste bijeenkomsten houden.

bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven